20 Maj, 2009

Igår gick jag, muskot-matte, dill-david, chirrevirre och säkerligen några hundra andra på Bio. Rigoletto närmare bestämt. I stockholm. Vi såg en film som heter Harry Potter och Halvblodsprinsen. vem den där sistnämnda var brydde sig filmen inte riktigt om, "okej" tänkte jag (för att göra dill-david lite arg). Jag tror att Harry Potter har astma, eller flåsbesvär. han verkar vara sådan. Överlag var filmen lite konstig, den kändes inte riktigt verklig. den kändes faktiskt overklig.
fisk eller fisk?


/ Julia

11 Juli, 2009

För att förvissa er tusentals läsare om att jag fortfarande lever slänger jag in (lite nonchalant sådär) ett inlägg. Jag har haft en trevlig sommar och har inte skrivit på länge på grund av dessa anledningar;

* Tågluff
* Festival
* 2 kg knark

det ryktas om att jag gjort allt för att kunna skriva i bloggen men ständigt blivit förhindrad av den ondskefulle David samt Muskel-Magnus. Att jag har försökt och försökt och uttryckt min saknad av bloggen men gång på gång blivit tvingad att bära tunga stenar istället. Dessa rykten är givetvis falska, men Muskel-Magnus är inte att leka med (dels för att hans mamma inte vill att han leker med andra barn, och dels för att han gillar hästar).


/ Julia


9 Juli, 2009

Nu kör vi


RSS 2.0