2 Maj, 2009

Victor och fiskarna

Victor var en vanlig grabb på elva somrar och visste inget annat än vad universell kärlek och barnsliga lekar med pinnar betydde. En dag när Victor var påväg hem från skolan så kunde han inte undgå att märka ett en man följde efter honom, antagligen var mannens plan att sexuellt antasta Victor. Victor vände sig då om och sparkade Henrik Pontén mellan benen och sedan sprang han, ända tills han kom till en magisk sjö!

I den magiska sjön fann victor sin elaka låtsas klon VictorTDX2, en robotsmodell skapad att förändra livet för en speciell person. Denna person var inte victor, så VictorTDX2 har inte mycket mer med den här berätelsen att göra. Victor tog på sig ett par rutiga badbyxor i fina pastell färger som hans mor köpt till honom tidigare samma dag. Victor tog sedan ett skutt ut och ner i den magiska sjön, där träffade Victor de magiska fiskarna!

Victor började sedan sitt nya liv tillsammans med fiskarna, men efter en tillställning blev Victor utkastad ur fisksamhället och jobbar nu på en fiskebåt, för att fånga de jävla fiskarna och sälja dom till midsommartaggade medelåldersmän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0